vrijdag 22 mei 2015

De Competitie, Noordwijk 22 mei

De door u blogger meest gelezen zin op de computer is beslist de tekst "De webpagina kan niet worden weergegeven" gevolgd met als goede tweede "An error occurred" gevolg door een smetteloos blank beeld in beide gevallen voorzien van een smetteloos onbeschreven beeld. Het laatste probleem schijnt op te lossen te zijn, tenminste als je de computer nerd uit het Youtube filmpje kan volgen. uw blogger dus niet....Nieuwe computer dan maar.....Wat moet je als goedwillende oudere...geen Windows 8 nemen... luidt het omgevingsadvies...maar die leuke kleine dingetjes werken niet op Windows 7, moet je dus niet hebben.....ze kunnen me alles wijsmaken! Om er maar eens een klassieke draai aan te geven: Ën de blogger, hij ploeterde voort!



Bewondert u daarom maar het werk van de Youtube Noordwijk Verslaggever Kenneth Bestwell, heeft het helemaal in de vingers het betere filmwerk,


......en uit het werk van die andere 2500 Noordwijk Nostalgie Adepten vandaag een aflevering uit het werk van Kenneth Bestwell.......en het moet gezegd: hij kan het best wel....goed!
Ga even naar You Tube en bekijk al zijn andere filmpjes ook nog even...Noordwijkse pareltjes...stuk voor stuk!